Директор: Дияна Станкова

Телефон: 089 332 3659

Email: Кликни тук и реши Кепчата
Заместник директор по УД: Веселина Стефанова

Телефон: 089 467 5280

Email: Кликни тук и реши Кепчата

Тел.(0866) 62028, 089 332 3659 – Директор; (0866) 65505 – Канцелария; e-mail: Кликни тук и реши Кепчата, WWW: https://hrbotev.eu
🄯 1910 - Copyleft - ИСУ "Христо Ботев",гр.Тутракан